81 Bw Aurora Prodaja Stanova

81 Bw Aurora Prodaja Stanova. Okružena bujnim zelenilom, zgrada je orjentisana prema bulevaru, panoramu starog dela grada i pruža neometan pogled ka parku. Stan ima pogled uzvodno i nizvodno na reku savu.

Belgrade Waterfont Projekat Trziste Nekretnina Cityexpert City Expert Agencija Za Nekretnine Blog

Istaknuto Belgrade Waterfont Projekat Trziste Nekretnina Cityexpert City Expert Agencija Za Nekretnine Blog

Sastoji se od dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, vesernice, spavace sobe i terase. 55 m 2 2.0 sobe 1 cg grejanje xxiii/xxiii. U prilici smo da vam ponudi komforan dvosoban stan u zgradi bw aurora karakteristike stana: 590.000 € 4.797 €/m 2 Pogledajte slične oglase klikom na link:

Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.

Bw aurora predstavlja idealnu dimenziju modernog života, u kojoj se urbani prostor harmonično utapa u zelenilo. 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran: Bw aurora predstavlja idealnu dimenziju modernog života, u kojoj se urbani prostor harmonično utapa u zelenilo. Prodaja stanova beograd na vodi, zgrada aurora. Okružena bujnim zelenilom, zgrada je orjentisana prema bulevaru, panoramu starog dela grada i pruža neometan pogled ka parku.

Apartment Ikat Real Estate

Okružena bujnim zelenilom, zgrada je orjentisana prema bulevaru, panoramu starog dela grada i pruža neometan pogled ka parku. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Stambeni objekti / stanovi / … 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran: 17/08/2020 · bw aurora, hercegovačka 14 nekretnine. Spratu u zgradi bw aurora u kompleksu beograd na vodi koji je orijentisan zapadno ka reci. Sastoji se od dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, vesernice, spavace sobe i terase. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. U prilici smo da vam ponudi komforan dvosoban stan u zgradi bw aurora karakteristike stana: Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park. 21/09/2021 · da radost zbog useljenja u novi stan ne bude pomućena izdacima za njegovo opremanje, pobrinuo se belgrade waterfront, koji je u saradnji sa poslovnim bankama za kupce stanova u zgradama bw arcadia i bw aurora obezbedio šok kamatu od samo 1,99% tokom prve godine otplate stambenog kredita.

Bw Zgrada Aurora Ka Reci Useljivo U Toku 2021 Halo Oglasi

Pogledajte slične oglase klikom na link: Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park. Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima. Komforan trosoban salonac kod … 55 m 2 2.0 sobe 1 cg grejanje xxiii/xxiii.. Široki prozori omogućavaju obilje dnevne svetlosti u svakom kutku, a svi stanovi poseduju i balkon sa direktnim pristupom iz dnevne sobe.

Bw Aurora Belgrade Waterfront

590.000 € 4.797 €/m 2.. Široki prozori omogućavaju obilje dnevne svetlosti u svakom kutku, a svi stanovi poseduju i balkon sa direktnim pristupom iz dnevne sobe. Bw aurora predstavlja idealnu dimenziju modernog života, u kojoj se urbani prostor harmonično utapa u zelenilo.. 17/08/2020 · bw aurora, hercegovačka 14 nekretnine.

Stan Prodaja Bw Aurora Beograd Na Vodi 82m2 290888 Divis

Spratu u zgradi bw aurora u kompleksu beograd na vodi koji je orijentisan zapadno ka reci. 590.000 € 4.797 €/m 2 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran: U prilici smo da vam ponudi komforan dvosoban stan u zgradi bw aurora karakteristike stana: Pogledajte slične oglase klikom na link: Komforan trosoban salonac kod … 17/08/2020 · bw aurora, hercegovačka 14 nekretnine. Stan ima pogled uzvodno i nizvodno na reku savu. Bw aurora predstavlja idealnu dimenziju modernog života, u kojoj se urbani prostor harmonično utapa u zelenilo. 55 m 2 2.0 sobe 1 cg grejanje xxiii/xxiii... Bw arcadia i bw aurora nalaze se na idealnoj lokaciji u blizini savskog parka, …

Sales Commence For Belgrade Waterfront With The Launch Of Bw Residences Belgrade Waterfront

Prodaja stanova beograd na vodi, zgrada aurora.. 21/09/2021 · da radost zbog useljenja u novi stan ne bude pomućena izdacima za njegovo opremanje, pobrinuo se belgrade waterfront, koji je u saradnji sa poslovnim bankama za kupce stanova u zgradama bw arcadia i bw aurora obezbedio šok kamatu od samo 1,99% tokom prve godine otplate stambenog kredita. Široki prozori omogućavaju obilje dnevne svetlosti u svakom kutku, a svi stanovi poseduju i balkon sa direktnim pristupom iz dnevne sobe. Stan ima pogled uzvodno i nizvodno na reku savu. Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima. Stambeni objekti / stanovi / … Doplata za parking mesto iznosi 21.000 eur. 21/09/2021 · da radost zbog useljenja u novi stan ne bude pomućena izdacima za njegovo opremanje, pobrinuo se belgrade waterfront, koji je u saradnji sa poslovnim bankama za kupce stanova u zgradama bw arcadia i bw aurora obezbedio šok kamatu od samo 1,99% tokom prve godine otplate stambenog kredita.

Beograd Na Vodi Bw Verde Bw Aqua Bw Aurora Bw Arcadia Youtube

Stambeni objekti / stanovi / … 21/09/2021 · da radost zbog useljenja u novi stan ne bude pomućena izdacima za njegovo opremanje, pobrinuo se belgrade waterfront, koji je u saradnji sa poslovnim bankama za kupce stanova u zgradama bw arcadia i bw aurora obezbedio šok kamatu od samo 1,99% tokom prve godine otplate stambenog kredita. Spratu u zgradi bw aurora u kompleksu beograd na vodi koji je orijentisan zapadno ka reci. Prodaja stanova beograd na vodi, zgrada aurora. Okružena bujnim zelenilom, zgrada je orjentisana prema bulevaru, panoramu starog dela grada i pruža neometan pogled ka parku. 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran:

Bw Aurora I Bw Arcadia Stanovi Useljivi Na Jesen Uz Kamatu Od 1 99 Odsto U Prvoj Godini Otplate Pr Clanak Zivot B92 Net

Široki prozori omogućavaju obilje dnevne svetlosti u svakom kutku, a svi stanovi poseduju i balkon sa direktnim pristupom iz dnevne sobe. Doplata za parking mesto iznosi 21.000 eur. Pogledajte slične oglase klikom na link: Prodaja stanova beograd na vodi, zgrada aurora. Stan ima pogled uzvodno i nizvodno na reku savu. Spratu u zgradi bw aurora u kompleksu beograd na vodi koji je orijentisan zapadno ka reci. 17/08/2020 · bw aurora, hercegovačka 14 nekretnine. Okružena bujnim zelenilom, zgrada je orjentisana prema bulevaru, panoramu starog dela grada i pruža neometan pogled ka parku. 21/09/2021 · da radost zbog useljenja u novi stan ne bude pomućena izdacima za njegovo opremanje, pobrinuo se belgrade waterfront, koji je u saradnji sa poslovnim bankama za kupce stanova u zgradama bw arcadia i bw aurora obezbedio šok kamatu od samo 1,99% tokom prve godine otplate stambenog kredita. Stambeni objekti / stanovi / …. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u.

Bw Aurora Belgrade Waterfront

Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima. . Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.

Bw Aurora Nov Lux Dvosoban Stan Snizena Cena Hedonia Nekretnine Agencija Za Nekretnine

21/09/2021 · da radost zbog useljenja u novi stan ne bude pomućena izdacima za njegovo opremanje, pobrinuo se belgrade waterfront, koji je u saradnji sa poslovnim bankama za kupce stanova u zgradama bw arcadia i bw aurora obezbedio šok kamatu od samo 1,99% tokom prve godine otplate stambenog kredita. Sastoji se od dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, vesernice, spavace sobe i terase. Spratu u zgradi bw aurora u kompleksu beograd na vodi koji je orijentisan zapadno ka reci. 590.000 € 4.797 €/m 2 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran: Pogledajte slične oglase klikom na link: Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park. Doplata za parking mesto iznosi 21.000 eur. Stambeni objekti / stanovi / …. Komforan trosoban salonac kod …

Bw Aurora Stanovi Od 75m2 120m2 Bez Provizije Halo Oglasi

Sastoji se od dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, vesernice, spavace sobe i terase.. Pogledajte slične oglase klikom na link: Komforan trosoban salonac kod … Bw aurora predstavlja idealnu dimenziju modernog života, u kojoj se urbani prostor harmonično utapa u zelenilo. Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima. 21/09/2021 · da radost zbog useljenja u novi stan ne bude pomućena izdacima za njegovo opremanje, pobrinuo se belgrade waterfront, koji je u saradnji sa poslovnim bankama za kupce stanova u zgradama bw arcadia i bw aurora obezbedio šok kamatu od samo 1,99% tokom prve godine otplate stambenog kredita. Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park. U prilici smo da vam ponudi komforan dvosoban stan u zgradi bw aurora karakteristike stana: 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran: Doplata za parking mesto iznosi 21.000 eur. Sastoji se od dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, vesernice, spavace sobe i terase... Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima.

Bw Magnolia Newbuilt Belgrade Savski Venac Savamala Novazgrada Rs

Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park... Pogledajte slične oglase klikom na link: Komforan trosoban salonac kod … 55 m 2 2.0 sobe 1 cg grejanje xxiii/xxiii. 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran: Spratu u zgradi bw aurora u kompleksu beograd na vodi koji je orijentisan zapadno ka reci. 590.000 € 4.797 €/m 2 Pogledajte slične oglase klikom na link:

Bw Aurora Belgrade Waterfront

Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. U prilici smo da vam ponudi komforan dvosoban stan u zgradi bw aurora karakteristike stana: Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima. Bw aurora predstavlja idealnu dimenziju modernog života, u kojoj se urbani prostor harmonično utapa u zelenilo. Stan ima pogled uzvodno i nizvodno na reku savu. 55 m 2 2.0 sobe 1 cg grejanje xxiii/xxiii. 21/09/2021 · da radost zbog useljenja u novi stan ne bude pomućena izdacima za njegovo opremanje, pobrinuo se belgrade waterfront, koji je u saradnji sa poslovnim bankama za kupce stanova u zgradama bw arcadia i bw aurora obezbedio šok kamatu od samo 1,99% tokom prve godine otplate stambenog kredita. Komforan trosoban salonac kod … 590.000 € 4.797 €/m 2 Bw arcadia i bw aurora nalaze se na idealnoj lokaciji u blizini savskog parka, …

Bw Aurora Belgrade Waterfront

590.000 € 4.797 €/m 2 Doplata za parking mesto iznosi 21.000 eur. Sastoji se od dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, vesernice, spavace sobe i terase. Stan ima pogled uzvodno i nizvodno na reku savu. U prilici smo da vam ponudi komforan dvosoban stan u zgradi bw aurora karakteristike stana: 21/09/2021 · da radost zbog useljenja u novi stan ne bude pomućena izdacima za njegovo opremanje, pobrinuo se belgrade waterfront, koji je u saradnji sa poslovnim bankama za kupce stanova u zgradama bw arcadia i bw aurora obezbedio šok kamatu od samo 1,99% tokom prve godine otplate stambenog kredita. Stambeni objekti / stanovi / … 55 m 2 2.0 sobe 1 cg grejanje xxiii/xxiii. Prodaja stanova beograd na vodi, zgrada aurora... Prodaja stanova beograd na vodi, zgrada aurora.

Belgrade Waterfront Wikipedia

Stan ima pogled uzvodno i nizvodno na reku savu. Okružena bujnim zelenilom, zgrada je orjentisana prema bulevaru, panoramu starog dela grada i pruža neometan pogled ka parku. Pogledajte slične oglase klikom na link: Stambeni objekti / stanovi / … Komforan trosoban salonac kod … Prodaja stanova beograd na vodi, zgrada aurora. Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima. U prilici smo da vam ponudi komforan dvosoban stan u zgradi bw aurora karakteristike stana:

Bw Aurora Nov Lux Dvosoban Stan Snizena Cena Hedonia Nekretnine Agencija Za Nekretnine

17/08/2020 · bw aurora, hercegovačka 14 nekretnine. Pogledajte slične oglase klikom na link: Okružena bujnim zelenilom, zgrada je orjentisana prema bulevaru, panoramu starog dela grada i pruža neometan pogled ka parku. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima. 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran: Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. 17/08/2020 · bw aurora, hercegovačka 14 nekretnine. Stan ima pogled uzvodno i nizvodno na reku savu. Doplata za parking mesto iznosi 21.000 eur. Prodaja stanova beograd na vodi, zgrada aurora. Sastoji se od dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, vesernice, spavace sobe i terase.

Beograd Na Vodi Bw Aurora Lux 82m2 Stan Ikat Nekretnine

Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Stambeni objekti / stanovi / … 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran:.. Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima.

Beograd Na Vodi Prodaja Stanova I Apartmana Tradehome Nekretnine Agencija Za Posredovanje U Prometu Nekretnina Beograd

590.000 € 4.797 €/m 2 Bw aurora predstavlja idealnu dimenziju modernog života, u kojoj se urbani prostor harmonično utapa u zelenilo. Bw arcadia i bw aurora nalaze se na idealnoj lokaciji u blizini savskog parka, … Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. 55 m 2 2.0 sobe 1 cg grejanje xxiii/xxiii. U prilici smo da vam ponudi komforan dvosoban stan u zgradi bw aurora karakteristike stana:.. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u.

3 0 Apartment In The Bw Terra Building Belgrade Waterfront Atrium Property Services

Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park. 21/09/2021 · da radost zbog useljenja u novi stan ne bude pomućena izdacima za njegovo opremanje, pobrinuo se belgrade waterfront, koji je u saradnji sa poslovnim bankama za kupce stanova u zgradama bw arcadia i bw aurora obezbedio šok kamatu od samo 1,99% tokom prve godine otplate stambenog kredita. Komforan trosoban salonac kod … U prilici smo da vam ponudi komforan dvosoban stan u zgradi bw aurora karakteristike stana: Stan ima pogled uzvodno i nizvodno na reku savu. Doplata za parking mesto iznosi 21.000 eur. Spratu u zgradi bw aurora u kompleksu beograd na vodi koji je orijentisan zapadno ka reci. 55 m 2 2.0 sobe 1 cg grejanje xxiii/xxiii. Široki prozori omogućavaju obilje dnevne svetlosti u svakom kutku, a svi stanovi poseduju i balkon sa direktnim pristupom iz dnevne sobe. Bw aurora predstavlja idealnu dimenziju modernog života, u kojoj se urbani prostor harmonično utapa u zelenilo. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. 55 m 2 2.0 sobe 1 cg grejanje xxiii/xxiii.

Beograd Na Vodi Belgrade Waterfront Prodaja Stanova Beograda Na Vodi I U Dubaiju

Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.. 55 m 2 2.0 sobe 1 cg grejanje xxiii/xxiii.. Stan ima pogled uzvodno i nizvodno na reku savu.

Bw Aurora I Bw Arcadia Stanovi Useljivi Na Jesen Uz Kamatu Od 1 99 U Prvoj Godini Otplate

55 m 2 2.0 sobe 1 cg grejanje xxiii/xxiii. Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park. 55 m 2 2.0 sobe 1 cg grejanje xxiii/xxiii. Spratu u zgradi bw aurora u kompleksu beograd na vodi koji je orijentisan zapadno ka reci. Bw aurora predstavlja idealnu dimenziju modernog života, u kojoj se urbani prostor harmonično utapa u zelenilo. 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran: Okružena bujnim zelenilom, zgrada je orjentisana prema bulevaru, panoramu starog dela grada i pruža neometan pogled ka parku.

Bw Aurora Stanovi Od 75m2 120m2 Bez Provizije Halo Oglasi

Pogledajte slične oglase klikom na link: Bw arcadia i bw aurora nalaze se na idealnoj lokaciji u blizini savskog parka, …. Široki prozori omogućavaju obilje dnevne svetlosti u svakom kutku, a svi stanovi poseduju i balkon sa direktnim pristupom iz dnevne sobe.

Bw Aurora Belgrade Waterfront

Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Spratu u zgradi bw aurora u kompleksu beograd na vodi koji je orijentisan zapadno ka reci. Stambeni objekti / stanovi / … Sastoji se od dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, vesernice, spavace sobe i terase. Stan ima pogled uzvodno i nizvodno na reku savu. Okružena bujnim zelenilom, zgrada je orjentisana prema bulevaru, panoramu starog dela grada i pruža neometan pogled ka parku. 590.000 € 4.797 €/m 2 Pogledajte slične oglase klikom na link: 21/09/2021 · da radost zbog useljenja u novi stan ne bude pomućena izdacima za njegovo opremanje, pobrinuo se belgrade waterfront, koji je u saradnji sa poslovnim bankama za kupce stanova u zgradama bw arcadia i bw aurora obezbedio šok kamatu od samo 1,99% tokom prve godine otplate stambenog kredita.. U prilici smo da vam ponudi komforan dvosoban stan u zgradi bw aurora karakteristike stana:

Belgrade Waterfront Wikiwand

Spratu u zgradi bw aurora u kompleksu beograd na vodi koji je orijentisan zapadno ka reci... Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park. Bw aurora predstavlja idealnu dimenziju modernog života, u kojoj se urbani prostor harmonično utapa u zelenilo. Široki prozori omogućavaju obilje dnevne svetlosti u svakom kutku, a svi stanovi poseduju i balkon sa direktnim pristupom iz dnevne sobe. 17/08/2020 · bw aurora, hercegovačka 14 nekretnine. Bw arcadia i bw aurora nalaze se na idealnoj lokaciji u blizini savskog parka, … Stan ima pogled uzvodno i nizvodno na reku savu. U prilici smo da vam ponudi komforan dvosoban stan u zgradi bw aurora karakteristike stana: Komforan trosoban salonac kod …

Bez Provizije Bw Aurora Beograd Na Vodi 75 60m2 Halo Oglasi

Prodaja stanova beograd na vodi, zgrada aurora. 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran: Spratu u zgradi bw aurora u kompleksu beograd na vodi koji je orijentisan zapadno ka reci. Stan ima pogled uzvodno i nizvodno na reku savu. Sastoji se od dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, vesernice, spavace sobe i terase. Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park. Bw aurora predstavlja idealnu dimenziju modernog života, u kojoj se urbani prostor harmonično utapa u zelenilo. 17/08/2020 · bw aurora, hercegovačka 14 nekretnine.. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u.

Bw Arcadia Newbuilt Belgrade Savski Venac Savamala Novazgrada Rs

Okružena bujnim zelenilom, zgrada je orjentisana prema bulevaru, panoramu starog dela grada i pruža neometan pogled ka parku.. Pogledajte slične oglase klikom na link: Bw arcadia i bw aurora nalaze se na idealnoj lokaciji u blizini savskog parka, … Bw aurora predstavlja idealnu dimenziju modernog života, u kojoj se urbani prostor harmonično utapa u zelenilo. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran: Široki prozori omogućavaju obilje dnevne svetlosti u svakom kutku, a svi stanovi poseduju i balkon sa direktnim pristupom iz dnevne sobe. Sastoji se od dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, vesernice, spavace sobe i terase. 17/08/2020 · bw aurora, hercegovačka 14 nekretnine. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Prodaja stanova beograd na vodi, zgrada aurora. Doplata za parking mesto iznosi 21.000 eur.

Prodaja Stanova Beograd Na Vodi Savski Venac Sobnost Cetvorosoban I Vise Oglasi Rs

Stambeni objekti / stanovi / … Sastoji se od dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, vesernice, spavace sobe i terase. Široki prozori omogućavaju obilje dnevne svetlosti u svakom kutku, a svi stanovi poseduju i balkon sa direktnim pristupom iz dnevne sobe. 21/09/2021 · da radost zbog useljenja u novi stan ne bude pomućena izdacima za njegovo opremanje, pobrinuo se belgrade waterfront, koji je u saradnji sa poslovnim bankama za kupce stanova u zgradama bw arcadia i bw aurora obezbedio šok kamatu od samo 1,99% tokom prve godine otplate stambenog kredita.. Stan ima pogled uzvodno i nizvodno na reku savu.

Bw Aurora Zavrsetak U Oktobru 2021 E Pdv Bez Pr Halo Oglasi

Prodaja stanova beograd na vodi, zgrada aurora. Prodaja stanova beograd na vodi, zgrada aurora. Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park. Komforan trosoban salonac kod … Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima. 17/08/2020 · bw aurora, hercegovačka 14 nekretnine. Okružena bujnim zelenilom, zgrada je orjentisana prema bulevaru, panoramu starog dela grada i pruža neometan pogled ka parku. Spratu u zgradi bw aurora u kompleksu beograd na vodi koji je orijentisan zapadno ka reci. 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran: Okružena bujnim zelenilom, zgrada je orjentisana prema bulevaru, panoramu starog dela grada i pruža neometan pogled ka parku.

Housing Loans Belgrade Waterfront

590.000 € 4.797 €/m 2.. Komforan trosoban salonac kod … Sastoji se od dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, vesernice, spavace sobe i terase. Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park. Pogledajte slične oglase klikom na link: Široki prozori omogućavaju obilje dnevne svetlosti u svakom kutku, a svi stanovi poseduju i balkon sa direktnim pristupom iz dnevne sobe.

Bw Aurora Belgrade Waterfront

Sastoji se od dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, vesernice, spavace sobe i terase... Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran: Široki prozori omogućavaju obilje dnevne svetlosti u svakom kutku, a svi stanovi poseduju i balkon sa direktnim pristupom iz dnevne sobe... 55 m 2 2.0 sobe 1 cg grejanje xxiii/xxiii.

Beograd Na Vodi Bw Aurora Lux 82m2 Stan Ikat Nekretnine

Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park.. Široki prozori omogućavaju obilje dnevne svetlosti u svakom kutku, a svi stanovi poseduju i balkon sa direktnim pristupom iz dnevne sobe. Bw arcadia i bw aurora nalaze se na idealnoj lokaciji u blizini savskog parka, … Prodaja stanova beograd na vodi, zgrada aurora. 55 m 2 2.0 sobe 1 cg grejanje xxiii/xxiii.. Bw arcadia i bw aurora nalaze se na idealnoj lokaciji u blizini savskog parka, …

Bw Terraces Belgrade Waterfront

Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Stambeni objekti / stanovi / … Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran: Stan ima pogled uzvodno i nizvodno na reku savu. Pogledajte slične oglase klikom na link: Bw arcadia i bw aurora nalaze se na idealnoj lokaciji u blizini savskog parka, … U prilici smo da vam ponudi komforan dvosoban stan u zgradi bw aurora karakteristike stana: Bw aurora predstavlja idealnu dimenziju modernog života, u kojoj se urbani prostor harmonično utapa u zelenilo. 55 m 2 2.0 sobe 1 cg grejanje xxiii/xxiii.. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.

Bw Aurora Belgrade Waterfront

04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran: Široki prozori omogućavaju obilje dnevne svetlosti u svakom kutku, a svi stanovi poseduju i balkon sa direktnim pristupom iz dnevne sobe. Stan ima pogled uzvodno i nizvodno na reku savu. Stambeni objekti / stanovi / … Spratu u zgradi bw aurora u kompleksu beograd na vodi koji je orijentisan zapadno ka reci. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Komforan trosoban salonac kod … Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Sastoji se od dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, vesernice, spavace sobe i terase. Pogledajte slične oglase klikom na link: Stambeni objekti / stanovi / …

Belgrade Waterfront Wikipedia

Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park. Bw arcadia i bw aurora nalaze se na idealnoj lokaciji u blizini savskog parka, … Spratu u zgradi bw aurora u kompleksu beograd na vodi koji je orijentisan zapadno ka reci. Okružena bujnim zelenilom, zgrada je orjentisana prema bulevaru, panoramu starog dela grada i pruža neometan pogled ka parku. Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Doplata za parking mesto iznosi 21.000 eur. 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran: Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima. Stambeni objekti / stanovi / … 590.000 € 4.797 €/m 2. Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima.

Tower Apartment Belgrade Waterfront Bw Residences

Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Stan ima pogled uzvodno i nizvodno na reku savu. Okružena bujnim zelenilom, zgrada je orjentisana prema bulevaru, panoramu starog dela grada i pruža neometan pogled ka parku. 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran: Komforan trosoban salonac kod …

Beograd Na Vodi Belgrade Waterfront Prodaja Stanova Beograda Na Vodi I U Dubaiju

Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park... 17/08/2020 · bw aurora, hercegovačka 14 nekretnine. Komforan trosoban salonac kod … Sastoji se od dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, vesernice, spavace sobe i terase. Doplata za parking mesto iznosi 21.000 eur... 17/08/2020 · bw aurora, hercegovačka 14 nekretnine.

A River View Apartment In Bw Aurora Turaquadra Premium Real Estate

Bw arcadia i bw aurora nalaze se na idealnoj lokaciji u blizini savskog parka, … Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. U prilici smo da vam ponudi komforan dvosoban stan u zgradi bw aurora karakteristike stana: 17/08/2020 · bw aurora, hercegovačka 14 nekretnine. 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran: Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima.. Stambeni objekti / stanovi / …

Bw Aurora Hercegovacka 14 Nekretnine

17/08/2020 · bw aurora, hercegovačka 14 nekretnine. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park. Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima. Bw arcadia i bw aurora nalaze se na idealnoj lokaciji u blizini savskog parka, … Komforan trosoban salonac kod … 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran:

Case3d Proptech Solutions

Prodaja stanova beograd na vodi, zgrada aurora.. 21/09/2021 · da radost zbog useljenja u novi stan ne bude pomućena izdacima za njegovo opremanje, pobrinuo se belgrade waterfront, koji je u saradnji sa poslovnim bankama za kupce stanova u zgradama bw arcadia i bw aurora obezbedio šok kamatu od samo 1,99% tokom prve godine otplate stambenog kredita. Stambeni objekti / stanovi / … Komforan trosoban salonac kod … 590.000 € 4.797 €/m 2 Okružena bujnim zelenilom, zgrada je orjentisana prema bulevaru, panoramu starog dela grada i pruža neometan pogled ka parku. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Spratu u zgradi bw aurora u kompleksu beograd na vodi koji je orijentisan zapadno ka reci. 55 m 2 2.0 sobe 1 cg grejanje xxiii/xxiii. Sastoji se od dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, vesernice, spavace sobe i terase. Bw aurora predstavlja idealnu dimenziju modernog života, u kojoj se urbani prostor harmonično utapa u zelenilo. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u.

Bw Aurora Apartment On The 16th Floor 1610 View Of The Tower Regis Atrium Property Services

Spratu u zgradi bw aurora u kompleksu beograd na vodi koji je orijentisan zapadno ka reci. 590.000 € 4.797 €/m 2 55 m 2 2.0 sobe 1 cg grejanje xxiii/xxiii. Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima. 17/08/2020 · bw aurora, hercegovačka 14 nekretnine. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Stambeni objekti / stanovi / … Bw arcadia i bw aurora nalaze se na idealnoj lokaciji u blizini savskog parka, … Sastoji se od dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, vesernice, spavace sobe i terase. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Komforan trosoban salonac kod … Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park.

Najbolja Ponuda U Bw Aurora Useljivo Ove Godine Id 1719 Nekretnine

Široki prozori omogućavaju obilje dnevne svetlosti u svakom kutku, a svi stanovi poseduju i balkon sa direktnim pristupom iz dnevne sobe. Doplata za parking mesto iznosi 21.000 eur. Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima. Široki prozori omogućavaju obilje dnevne svetlosti u svakom kutku, a svi stanovi poseduju i balkon sa direktnim pristupom iz dnevne sobe. Prodaja stanova beograd na vodi, zgrada aurora. 55 m 2 2.0 sobe 1 cg grejanje xxiii/xxiii. Spratu u zgradi bw aurora u kompleksu beograd na vodi koji je orijentisan zapadno ka reci. 21/09/2021 · da radost zbog useljenja u novi stan ne bude pomućena izdacima za njegovo opremanje, pobrinuo se belgrade waterfront, koji je u saradnji sa poslovnim bankama za kupce stanova u zgradama bw arcadia i bw aurora obezbedio šok kamatu od samo 1,99% tokom prve godine otplate stambenog kredita. Bw arcadia i bw aurora nalaze se na idealnoj lokaciji u blizini savskog parka, … Okružena bujnim zelenilom, zgrada je orjentisana prema bulevaru, panoramu starog dela grada i pruža neometan pogled ka parku.. 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran:

Belgrade Waterfront Wikipedia

Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. U prilici smo da vam ponudi komforan dvosoban stan u zgradi bw aurora karakteristike stana: Stambeni objekti / stanovi / … Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Pogledajte slične oglase klikom na link:.. Stambeni objekti / stanovi / …

Bw Aurora Belgrade Waterfront

Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. .. Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima.

Zavrsena Cetvrta Zgrada Bg Na Vodi Pocelo Useljavanje U Bw Magnolia Foto Video

U prilici smo da vam ponudi komforan dvosoban stan u zgradi bw aurora karakteristike stana: Stan ima pogled uzvodno i nizvodno na reku savu. Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. 55 m 2 2.0 sobe 1 cg grejanje xxiii/xxiii. 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran: Sastoji se od dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, vesernice, spavace sobe i terase. 17/08/2020 · bw aurora, hercegovačka 14 nekretnine. Okružena bujnim zelenilom, zgrada je orjentisana prema bulevaru, panoramu starog dela grada i pruža neometan pogled ka parku. Prodaja stanova beograd na vodi, zgrada aurora. U prilici smo da vam ponudi komforan dvosoban stan u zgradi bw aurora karakteristike stana: Komforan trosoban salonac kod …

Kw Serbia Prodaja Stanova Beograd Na Vodi Zgrada Aurora

Široki prozori omogućavaju obilje dnevne svetlosti u svakom kutku, a svi stanovi poseduju i balkon sa direktnim pristupom iz dnevne sobe... Stan ima pogled uzvodno i nizvodno na reku savu. Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima. Stambeni objekti / stanovi / … 17/08/2020 · bw aurora, hercegovačka 14 nekretnine. Okružena bujnim zelenilom, zgrada je orjentisana prema bulevaru, panoramu starog dela grada i pruža neometan pogled ka parku. Komforan trosoban salonac kod … Doplata za parking mesto iznosi 21.000 eur.. Doplata za parking mesto iznosi 21.000 eur.

Aurora Useljivo Ove Godine 4 Soban Beograd Na Vodi Id 1720 Nekretnine

Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park... 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran: 590.000 € 4.797 €/m 2 Bw aurora predstavlja idealnu dimenziju modernog života, u kojoj se urbani prostor harmonično utapa u zelenilo. Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima. 55 m 2 2.0 sobe 1 cg grejanje xxiii/xxiii. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u. Široki prozori omogućavaju obilje dnevne svetlosti u svakom kutku, a svi stanovi poseduju i balkon sa direktnim pristupom iz dnevne sobe. Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park. Doplata za parking mesto iznosi 21.000 eur. Sastoji se od dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, vesernice, spavace sobe i terase. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.

Bw Aqua Belgrade Waterfront

Stambeni objekti / stanovi / … U prilici smo da vam ponudi komforan dvosoban stan u zgradi bw aurora karakteristike stana: Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. 590.000 € 4.797 €/m 2 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran: 17/08/2020 · bw aurora, hercegovačka 14 nekretnine. Komforan trosoban salonac kod … Široki prozori omogućavaju obilje dnevne svetlosti u svakom kutku, a svi stanovi poseduju i balkon sa direktnim pristupom iz dnevne sobe.. Široki prozori omogućavaju obilje dnevne svetlosti u svakom kutku, a svi stanovi poseduju i balkon sa direktnim pristupom iz dnevne sobe.

A River View Apartment In Bw Aurora Turaquadra Premium Real Estate

Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima... Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima. Stan ima pogled uzvodno i nizvodno na reku savu. 21/09/2021 · da radost zbog useljenja u novi stan ne bude pomućena izdacima za njegovo opremanje, pobrinuo se belgrade waterfront, koji je u saradnji sa poslovnim bankama za kupce stanova u zgradama bw arcadia i bw aurora obezbedio šok kamatu od samo 1,99% tokom prve godine otplate stambenog kredita. 55 m 2 2.0 sobe 1 cg grejanje xxiii/xxiii. 21/09/2021 · da radost zbog useljenja u novi stan ne bude pomućena izdacima za njegovo opremanje, pobrinuo se belgrade waterfront, koji je u saradnji sa poslovnim bankama za kupce stanova u zgradama bw arcadia i bw aurora obezbedio šok kamatu od samo 1,99% tokom prve godine otplate stambenog kredita.

Bez Provizije Bw Aurora Beograd Na Vodi 75 60m2 Halo Oglasi

Stan ima pogled uzvodno i nizvodno na reku savu.. 590.000 € 4.797 €/m 2 55 m 2 2.0 sobe 1 cg grejanje xxiii/xxiii. Komforan trosoban salonac kod … Široki prozori omogućavaju obilje dnevne svetlosti u svakom kutku, a svi stanovi poseduju i balkon sa direktnim pristupom iz dnevne sobe. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Doplata za parking mesto iznosi 21.000 eur. Okružena bujnim zelenilom, zgrada je orjentisana prema bulevaru, panoramu starog dela grada i pruža neometan pogled ka parku. 21/09/2021 · da radost zbog useljenja u novi stan ne bude pomućena izdacima za njegovo opremanje, pobrinuo se belgrade waterfront, koji je u saradnji sa poslovnim bankama za kupce stanova u zgradama bw arcadia i bw aurora obezbedio šok kamatu od samo 1,99% tokom prve godine otplate stambenog kredita.. Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u.

Stan Prodaja Bw Quartet 3 Beograd Na Vodi 72m2 217888 Divis

Bw arcadia i bw aurora nalaze se na idealnoj lokaciji u blizini savskog parka, …. .. Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park.

Bw Terra Belgrade Waterfront

Komforan trosoban salonac kod ….. Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park. Bw arcadia i bw aurora nalaze se na idealnoj lokaciji u blizini savskog parka, …

Zavrsena Cetvrta Zgrada Bg Na Vodi Pocelo Useljavanje U Bw Magnolia Foto Video

Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima. Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park. 55 m 2 2.0 sobe 1 cg grejanje xxiii/xxiii. 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran: Stan ima pogled uzvodno i nizvodno na reku savu. Prodaja stanova beograd na vodi, zgrada aurora. Stambeni objekti / stanovi / … 21/09/2021 · da radost zbog useljenja u novi stan ne bude pomućena izdacima za njegovo opremanje, pobrinuo se belgrade waterfront, koji je u saradnji sa poslovnim bankama za kupce stanova u zgradama bw arcadia i bw aurora obezbedio šok kamatu od samo 1,99% tokom prve godine otplate stambenog kredita... Sastoji se od dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, vesernice, spavace sobe i terase.

Bw Aurora Belgrade Waterfront

Prodaje se stan od 28m2 na 14.spratu,sa pogledom na reku.stan ima terasu od 3,9m2.postoji mogućnost kupovine identičnog stana pored i spajanje u... Spratu u zgradi bw aurora u kompleksu beograd na vodi koji je orijentisan zapadno ka reci. 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran: U prilici smo da vam ponudi komforan dvosoban stan u zgradi bw aurora karakteristike stana: Široki prozori omogućavaju obilje dnevne svetlosti u svakom kutku, a svi stanovi poseduju i balkon sa direktnim pristupom iz dnevne sobe. Sastoji se od dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, vesernice, spavace sobe i terase. Doplata za parking mesto iznosi 21.000 eur. Bw aurora predstavlja idealnu dimenziju modernog života, u kojoj se urbani prostor harmonično utapa u zelenilo.. Bw arcadia i bw aurora nalaze se na idealnoj lokaciji u blizini savskog parka, …

Bw Aurora Stanovi Od 75m2 120m2 Bez Provizije Halo Oglasi

21/09/2021 · da radost zbog useljenja u novi stan ne bude pomućena izdacima za njegovo opremanje, pobrinuo se belgrade waterfront, koji je u saradnji sa poslovnim bankama za kupce stanova u zgradama bw arcadia i bw aurora obezbedio šok kamatu od samo 1,99% tokom prve godine otplate stambenog kredita. .. Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima.

Bw Arcadia And Bw Aurora Nbc Univerzing

Bw aurora je stambena zgrada okružena bujnim zelenilom, s pogledom na bulevar vudroa vilsona, staro gradsko jezgro i park. Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima. Stambeni objekti / stanovi / … Pogledajte slične oglase klikom na link: Sastoji se od dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, vesernice, spavace sobe i terase. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. 04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran: Prodaja stanova beograd na vodi, zgrada aurora. Doplata za parking mesto iznosi 21.000 eur. U prilici smo da vam ponudi komforan dvosoban stan u zgradi bw aurora karakteristike stana: Spratu u zgradi bw aurora u kompleksu beograd na vodi koji je orijentisan zapadno ka reci.

Bw Aurora Belgrade Waterfront

21/09/2021 · da radost zbog useljenja u novi stan ne bude pomućena izdacima za njegovo opremanje, pobrinuo se belgrade waterfront, koji je u saradnji sa poslovnim bankama za kupce stanova u zgradama bw arcadia i bw aurora obezbedio šok kamatu od samo 1,99% tokom prve godine otplate stambenog kredita. 55 m 2 2.0 sobe 1 cg grejanje xxiii/xxiii. Bw arcadia i bw aurora nalaze se na idealnoj lokaciji u blizini savskog parka, … Okružena bujnim zelenilom, zgrada je orjentisana prema bulevaru, panoramu starog dela grada i pruža neometan pogled ka parku. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan. Široki prozori omogućavaju obilje dnevne svetlosti u svakom kutku, a svi stanovi poseduju i balkon sa direktnim pristupom iz dnevne sobe. Pogledajte slične oglase klikom na link: Zgrada je dobila ime aurora, jer otkriva sunčanu stranu života svojim stanovnicima. Doplata za parking mesto iznosi 21.000 eur. Komforan trosoban salonac kod … U prilici smo da vam ponudi komforan dvosoban stan u zgradi bw aurora karakteristike stana:.. Žao nam je, ovaj oglas više nije aktivan.

Beograd Na Vodi Prodaja Stanova I Apartmana Tradehome Nekretnine Agencija Za Posredovanje U Prometu Nekretnina Beograd

04/04/2021 · stambeni objekti / stanovi / dvosoban stan / prodaja / beograd na vodi bw aurora, nov atraktivan dvosoban stan id#6931 ažuriran: Široki prozori omogućavaju obilje dnevne svetlosti u svakom kutku, a svi stanovi poseduju i balkon sa direktnim pristupom iz dnevne sobe... Komforan trosoban salonac kod …

Popular posts from this blog

Kamene Kuæe Na Moru Prodaja Do 25000 Eura Zadar

158 Dvokrilni Ormari Forma Ideale Besplatno