Ideje Nekretnina Medulin Svježe

Ideje Nekretnina Medulin Svježe. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Na samom jugu istre smješten je medulin.

Istra Medulin Prekrasna Kuca 50m Od Mora Pogled More Ekskluzivna Nekretnina Jedinstveno Platinum Nekretnine Istra

Predstavljeno Istra Medulin Prekrasna Kuca 50m Od Mora Pogled More Ekskluzivna Nekretnina Jedinstveno Platinum Nekretnine Istra

Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Na samom jugu istre smješten je medulin. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije.

Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2.

Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Na samom jugu istre smješten je medulin.

Nekretnine Hrvatska Za Prodaju Alma Dom Invest Agencija Za Nekretnine Pula Istra Hrvatska

Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Na samom jugu istre smješten je medulin. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Stan na prodaju samo 300 m od plaže.

Istria Medulin Building Land With A Project For A Villa With Pool House Re Max Svijet Nekretnina

Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Na samom jugu istre smješten je medulin. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina.

Poslovni Prostor Prodaja Medulin Istarska Dux Nekretnine Rijeka Rec Id 701966 Detalji Nekretnine Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta.

Flat Medulin 51m2 Flat Square Size 51m2

Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Na samom jugu istre smješten je medulin. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije.

Stanovi Prodaja Medulin Prodaja Stanova Na Crozilla Com

Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Na samom jugu istre smješten je medulin. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima.. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima.

Medulin Apartman 38m2 100m Od Mora Top Gradnja Platinum Nekretnine Istra

Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Na samom jugu istre smješten je medulin. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan.

House Sale Banjole Medulin Istarska Marko Polo Nekretnine Medulin Rec Id 749406 Details For Real Estate Real Estate Listings Realestatecroatia Com Property Portal In Croatia

U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Na samom jugu istre smješten je medulin.. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan.

House Sale Cabrunici Svetvincenat Istarska Marko Polo Nekretnine Medulin Rec Id 801720 Details For Real Estate Real Estate Listings Realestatecroatia Com Property Portal In Croatia

Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974.. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina.. Na samom jugu istre smješten je medulin.

Medulin Posebna Nekretnina U Ponudi 0 Alma Dom Agencija Za Nekretnine Pula Rovinj Porec Istra Hrvatska

Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina... Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije.

Land Pomer Medulin 1 526m2 Land

Na samom jugu istre smješten je medulin... Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Na samom jugu istre smješten je medulin. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan.

Istria Medulin Building Land With A Project For A Villa With Pool House Re Max Svijet Nekretnina

Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta.. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Na samom jugu istre smješten je medulin. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Na samom jugu istre smješten je medulin.

Istra Nekretnine Medulin Stan Novogradnja Prodaja Akropola Immobilien

U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Na samom jugu istre smješten je medulin. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin.

On The Promenade Of Medulin Is A New Apartment For Sale With A Spacious Balcony Maris Nekretnine

Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Na samom jugu istre smješten je medulin. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina.

About Us B B M Real Estate Real Estate Agency Medulin Pula Istra

Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima... . Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2.

Medulin Iznimna Nekretnina Prodaja

Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta... Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Na samom jugu istre smješten je medulin. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2.

Medulin Nekretnine Luksuzni Stanovi 200 M Od Mora I Plaze Novo U Po Prodaja

Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Na samom jugu istre smješten je medulin. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2.

Real Estates For Sale In Medulin Mp Nekretnine

Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2.. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta.. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta.

Flat Medulin 51m2 Flat Square Size 51m2

Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2.. Na samom jugu istre smješten je medulin. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Na samom jugu istre smješten je medulin.

Ponudba Novih Nepremicnin Novogradnje Si

Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta... Na samom jugu istre smješten je medulin. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima.. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina.

Nekretnine Medulin Mp Nekretnine Agencija Za Nekretnine Medulin Istra

Na samom jugu istre smješten je medulin.. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Na samom jugu istre smješten je medulin. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta.

Istra Medulin Banjole Prodaje Se Kuca 120m2 Sa Dva Stana Platinum Nekretnine Istra

Na samom jugu istre smješten je medulin. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Na samom jugu istre smješten je medulin. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Stan na prodaju samo 300 m od plaže.. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2.

Non Structural Plot Pjescana Uvala Medulin 423m2 Non Structural Plot

Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije.. Na samom jugu istre smješten je medulin. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Stan na prodaju samo 300 m od plaže.

Nekretnine Medulin Banjole Kuca Na Prodaju Cijena 450 000 00

U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974.

Medulin GraÄ'evinska Zemljista Nekretnine

Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Na samom jugu istre smješten je medulin. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima.. Na samom jugu istre smješten je medulin.

Share In Apartment In Newbuilding Medulin Livadice 2nd Floor 50m2 Stanoinvest

Stan na prodaju samo 300 m od plaže... Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta.

Land Pjescana Uvala Medulin 924m2 Land Square Size 633m2

Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina.

Flat Medulin 59 50m2 Apartment

Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2.. Na samom jugu istre smješten je medulin.

Istra Medulin Prekrasna Kuca 50m Od Mora Pogled More Ekskluzivna Nekretnina Jedinstveno Index Oglasi

Na samom jugu istre smješten je medulin... U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan.. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije.

Real Estates For Sale In Medulin Mp Nekretnine

Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima.. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974.

Real Estate Elf Pula Istria County

Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin.. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima.

Properties B B M Real Estate Real Estate Agency Medulin Pula Istra

Na samom jugu istre smješten je medulin.. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan.

Istria Croatia Real Estate Properties Apartments And Flats For Sale

Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Na samom jugu istre smješten je medulin. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta... Na samom jugu istre smješten je medulin.

Real Estate Agent For Sale And Rent Pula Pola Istarska Dolores Jug

Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin... Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Na samom jugu istre smješten je medulin. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta... Stan na prodaju samo 300 m od plaže.

Stan Prodaja Medulin Istarska Marko Polo Nekretnine Medulin Rec Id 757740 Detalji Nekretnine Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974.. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Stan na prodaju samo 300 m od plaže.. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2.

Nekretnine Za Prodaju Kuce Stanovi B B M Real Estate Agencija Za Nekretnine Medulin Pula Istra

Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Na samom jugu istre smješten je medulin. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije.

Very Special Property Topadria Nekretnine

Na samom jugu istre smješten je medulin. Stan na prodaju samo 300 m od plaže.. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina.

Properties Medulin B B M Real Estate Real Estate Agency Medulin Pula Istra

Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan.

House Medulin 90m2 House

Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2... U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima... Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima.

Istra Medulin Prekrasna Kuca 50m Od Mora Pogled More Ekskluzivna Nekretnina Jedinstveno Index Oglasi

Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Na samom jugu istre smješten je medulin. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Na samom jugu istre smješten je medulin.

Search Results Marko Polo Real Estate Agency Medulin Pula Istra

Na samom jugu istre smješten je medulin... Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Na samom jugu istre smješten je medulin.. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina.

Medulin Nekretnine Luksuzni Stanovi 200 M Od Mora I Plaze Novo U Po Prodaja

Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Na samom jugu istre smješten je medulin. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan.

Prodaja Opcinskih Nekretnina Medulin Zaradio 3 7 Milijuna Kuna Glas Istre

Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan.. Na samom jugu istre smješten je medulin.

Building Land Medulin 0 Alma Dom Real Estate Agency Pula Rovinj Porec Istria Croatia

Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Na samom jugu istre smješten je medulin. Stan na prodaju samo 300 m od plaže.. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina.

House Premantura Medulin 230m2 House Square Size 230m2

Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Na samom jugu istre smješten je medulin. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan.

House Medulin 330m2 House

Na samom jugu istre smješten je medulin. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Na samom jugu istre smješten je medulin. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974.

Istria Croatia Real Estate Properties Apartments And Flats For Sale

Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Na samom jugu istre smješten je medulin. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan.

K 272 Istra Medulin Atraktivna Nekretnina 400m2 Apartmanskog Karaktera U Blizini Mora Real Estate Neel Con Pula Istra

Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina.. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Na samom jugu istre smješten je medulin.. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin.

Istria Medulin Building Land With A Project For A Villa With Pool House Re Max Svijet Nekretnina

Stan na prodaju samo 300 m od plaže... Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Na samom jugu istre smješten je medulin... U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan.

House Premantura Medulin 400m2 House

Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima... Stan na prodaju samo 300 m od plaže. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima... Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije.

Flat Medulin 51m2 Flat Square Size 51m2

Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije.. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije.

Kuca Prodaja Medulin Istarska Marko Polo Nekretnine Medulin Rec Id 746459 Detalji Nekretnine Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina.. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Na samom jugu istre smješten je medulin. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin.

House Sale Medulin Istarska Marko Polo Nekretnine Medulin Rec Id 787004 Details For Real Estate Real Estate Listings Realestatecroatia Com Property Portal In Croatia

Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Na samom jugu istre smješten je medulin. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin.

Medulin Vizula Stan Na Prvom Katu S Pogledom Na More 00514 Mp Nekretnine Agencija Za Nekretnine Medulin Istra

Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2... Na samom jugu istre smješten je medulin.

House Medulin 330m2 House

Na samom jugu istre smješten je medulin. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta.

Medulin Apartman 38m2 100m Od Mora Top Gradnja Platinum Nekretnine Istra

U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan... Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta.. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina.

About Us B B M Real Estate Real Estate Agency Medulin Pula Istra

Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta... Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin.

Frittstaende Bolig Til Salgs Medulin Kroatia 300041048 394 Property Listing

Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin.. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Na samom jugu istre smješten je medulin. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije.. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina.

Nekretnine Hrvatska Za Prodaju Alma Dom Invest Agencija Za Nekretnine Pula Istra Hrvatska

Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Na samom jugu istre smješten je medulin. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Na samom jugu istre smješten je medulin.

Medulin Volme Stan 106m2 Sa Vrtom 400m2 Odlicna Nekretnina

Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin.. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina.

House Sale Pomer Medulin Istarska Dux Nekretnine Rijeka Rec Id 652489 Details For Real Estate Real Estate Listings Realestatecroatia Com Property Portal In Croatia

Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974... Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Na samom jugu istre smješten je medulin. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Na samom jugu istre smješten je medulin.

Akropola Nekretnine Pula Istra Stanovi Kuce Apartmani Zemljista Poslovni Prostori

Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije... Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2.. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan.

Istria Medulin Building Land With A Project For A Villa With Pool House Re Max Svijet Nekretnina

Na samom jugu istre smješten je medulin. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Na samom jugu istre smješten je medulin. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2... Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta.

Istra Nekretnine Medulin Stan Novogradnja Prodaja Akropola Immobilien

Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Na samom jugu istre smješten je medulin. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima.. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima.

Medulin Volme Stan 106m2 Sa Vrtom 400m2 Odlicna Nekretnina

Na samom jugu istre smješten je medulin. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta. Stan na prodaju samo 300 m od plaže... Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije.

Medulin Iznimna Nekretnina Prodaja

Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Na samom jugu istre smješten je medulin. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan.

Real Estate Agent For Sale And Rent Pula Pola Istarska Dolores Jug

Na samom jugu istre smješten je medulin. Općina ližnjan se nalazi na jugoistočnom dijelu istre, 1 km od medulina. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Medulin ツ medulin, vinkuran prodajemo samostojeću kuću 150m2 na parceli 600m2. Izbor jedne nekretnine svake agencije na lokaciji medulin. Medulin se nalazi na listi vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih odmarališta.. Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije.

House Sale Medulin Istarska Marko Polo Nekretnine Medulin Rec Id 787004 Details For Real Estate Real Estate Listings Realestatecroatia Com Property Portal In Croatia

Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije.. U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan. Stan na prodaju samo 300 m od plaže. Na samom jugu istre smješten je medulin. Nekretnina se sastoji od jedne kuće dijelom obnovljene građene 1974... Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima.

Medulin Posesi 100 M Od Mora 00417 Mp Nekretnine Agencija Za Nekretnine Medulin Istra

Površinom od oko 29 četvornih kilometara jedna je od većih općina na području istarske županije.. . U njegovoj se općini nalaze i mjesta kao što su banjole, medulin, pješčana uvala, pomer, premantura, valbonaša, vinkuran, vintijan.

Popular posts from this blog

Kamene Kuæe Na Moru Prodaja Do 25000 Eura Zadar

158 Dvokrilni Ormari Forma Ideale Besplatno