Lampe Za Biljke

Lampe Za Biljke. Ultra tanko i praktično rasvjetno tijelo, debljina rasvjetnog tijela je 1/4 tradicionalne lampe. T12 fluo sijalice su manjeg intenziteta i pogodne su kao izvor svetlosti za semena. Izvor svjetla punog spektra, valna duljina: Porudžbine napravljene nakon 9h biće predate kurirskoj službi narednog radnog dana. Ip67 vodootporan, ne brinite za radno okruženje s visokom vlagom, sigurno i pogodno za rad u zatvorenom / otvorenom.

8102792

Najbolje 8102792

Philips, tbm, gib lighting, sylvania, primaklima. Stručno savjetovanje i pomoć pri odabiru. Kompakt fluo sijalice su odlična opcija za male prostore, dok su. Sijalice, reflektori i prigušnice za uzgoj biljaka.

Najčešće se za uzgoj i rast biljaka koriste:

Najčešće se za uzgoj i rast biljaka koriste: Jan 18, 2018 · za unutarnji uzgoj je potrebna rasvjeta odnosno posebne lampe za uzgoj marihuane. Porudžbine napravljene nakon 9h biće predate kurirskoj službi narednog radnog dana. Philips, tbm, gib lighting, sylvania, primaklima. Dolazi u 5 različitih verzija: Porudžbine napravljene radnim danima do 9h, biće istog dana predate kurirskoj službi.

8102792

Jun 27, 2018 · u nastavku teksta izdvojili smo za vas naš izbor 4 najbolje led lampe na našem tržištu, različitih cjenovnih razreda, za indoor uzgoj biljaka. Hps i mh žarulje spadaju u kategoriju svjetla sa plinskim izbojem, udaljenost od biljaka im je otprilike jednaka, koriste se za sve faze uzgoja, količina. T12 fluo sijalice su manjeg intenziteta i pogodne su kao izvor svetlosti za semena. Za brzi rast povrca, cveca i ostalih biljaka, od semena do cveta, za kompletan ciklus uz nisku potrosnju energije, visoku svetlosnu efikasnost, ovaj uredjaj proizvodi nisku kolicinu toplote idealno za sve faze rasta biljaka, moze se koristiti u domacoj basti, staklenicima, plastenicima, na farmama za uzgoj cveca, u kuci, itd. Sijalice, reflektori i prigušnice za uzgoj biljaka.. Stručno savjetovanje i pomoć pri odabiru.

Popular posts from this blog

Kamene Kuæe Na Moru Prodaja Do 25000 Eura Zadar

158 Dvokrilni Ormari Forma Ideale Besplatno